Courgettewraps

Toen wij net begonnen met het eten volgens Paleo, vonden we het erg lastig om eten “met een bite” te vinden. En ook om los te komen van maar weer eens de volgende salade. Muffins zijn een uitkomst maar we hebben inmiddels ook zo onze favoriete wraps.

Deze courgette wraps zijn snel gemaakt, en je kunt ze beleggen met van alles. Op de foto heb ik er gerookte zalm en tomaatjes opgedaan, maar je kunt er bijvoorbeeld ook shoarmavlees op doen.

2016-09-28-13-01-17

Ingrediënten

Voor 2 flinke wraps

  • 1 geraspte courgette
  • 3 eieren
  • 5 eetlepels tapiocameel
  • beetje kokosmelk
  • gemberpoeder
  • peper
  • zout

Bereiding

klop de eieren los. Voeg de courgette, tapiocameel, kokosmelk en kruiden toe en roer goed door. Smelt een beetje kokosolie in een pan en voeg de helft van het beslag toe. Spreid goed uit over de pan en bak op middelhoog vuur totdat er een krokant laagje is ontstaan. Draai de wrap om en bak nog even door.

Beleg de wrap, bijvoorbeeld met gerookte zal en tomaatjes, of met shoarmavlees.

De wrap is ook koud erg lekker.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s